Runde 14 Peter Laier mod Nicolai Herzog

Posted in Event Coverage on October 13, 2002

By Jörn Hajek

Nicolai havde brug for mindst eet point for at komme i top 8. Peter kunne nok ikke nå det, men sejr ville sandsynligvis kvalificere ham til Pro Tour Chicago.

Peter vandt terningeslaget, og valgte at starte. Han spillede rød-grøn med et splash hvid og lagde en Wall of Mulch i tur 2 – ikke den mest aggressive start. Hans tur tre Wirewood Savage blev skudt af Chain of Plasma. Nicolai lagde en Rotlung Reanimator og Peter en morphet Serpentine Basilisk, der dræbte reanimatoren da den vendtes om. Nicolai spillede så Head Games, og Peter måtte bytte sin hånd ud med tre lande. Lidt efter fik Peter en Wellwisher, og det så ud til at han kunne bygge et rimelig uigennemtrængeligt forsvar op. Nicolai fik en Shaleskin Bruiser i spil, men kunne ikke angribe pga basilisken. Han spillede en Nantuko Husk lidt efter, og havde nu muligheden får at slå wellisheren ved at ofre sin goblin. Han valgte dog ikke at gøre det endnu. Turen efter tog han basilisken med threaten og angreb så med hele holdet, for bagefter at ofre goblingen og den lånte basilisk og spille Aphetto Dredging på goblin, Husk og Rotlung Reanimator. Peter har godtnok en Slice and Dice, men med al den kortfordel har Nicolai ingen problemer med at slå Peter ud.

1-0 Nicolai

Peter startede igen. Han så ud som om han havde en dårlig hånd, men han havde lande i alle tre farver samt en Lightning Rift, som han lagde i tur to. I tur tre morphede han et dyr i spil, der stod over for Nicolais Festering Goblin og en morphet Snapping Thragg. Peter stoppede så på tre mana, men kunne cycle en Barkhide Mauler væk for at trække et kort og slå snapperen ud. Turen efter cyklede han igen, denne gang en Krosan Tusker, der trak et kort, fandt et land og slog en Goblin Sledder ihjel. Igen spillede Nicolai et morphdyr, og igen cyklede Peter en Tusker. I dette spil var det ham der fik den store kortfordel. Det blev endnu bedre da hans morphdyr bliver enchanted ned Lavamancers Skill og startede at skyde Nicolais hær af 1/1ere. Nicolai spillede godtnok Shaleskin Bruiser og Anurid Murkdiver, der tilsammen kunne angribe på farli vis, men Nicolai havde ikke andet end de to, mens Peter stadigvæk havde fem kort på hånden. Peter lagde bare en masse kræ og angreb med det hele, hvilket var nok efter et stykke tid.

1-1

Der var kun 9 minutter tilbage da de to gik igang med sidste spil, og Peter prøvede at motivere Nicolai til at spille hurtigt. Det gjorde Nicolai så. I tur to lagde han Shepherd of Rot og i tur tre Rotlung Reanimator, mens Peter lagde Goblin Sledder og et morphdyr. Reanimatoren byttede med goblinen, og Nicolai lagde en Spined Basher, da han ikke havde fået et land. Nicolai pressede Peter hårdt ved hele tiden at bruge sin Shepherd for tre samt ved at angribe med sin Basher, der havde fået en krone på. Den blev godtnok slået ihjel i et stort angreb, men den kom tilbage med en Aphetto Dredging. Nicolai fortsatte med at bruge Shepherd selv efter Peter lagde sin Wellwisher, og kunne vinde kampen på 1 liv efter han lagde Lightning Rift og cyklede Swat.

Hermed kvalificerede Nicolai sig til top 8.

Latest Event Coverage Articles

December 4, 2021

Innistrad Championship Top 8 Decklists by, Adam Styborski

The Innistrad Championship has its Top 8 players! Congratulations to Christian Hauck, Toru Saito, Yuuki Ichikawa, Zachary Kiihne, Simon Görtzen, Yuta Takahashi, Riku Kumagai, and Yo Akaik...

Learn More

November 29, 2021

Historic at the Innistrad Championship by, Mani Davoudi

Throughout the last competitive season, we watched as Standard and Historic took the spotlight, being featured throughout the League Weekends and Championships. The formats evolved with e...

Learn More

Articles

Articles

Event Coverage Archive

Consult the archives for more articles!

See All